fbpx

Reset Password

Your search results

Vidik A18 /6 Osoba 2 Spavaće sobe

Kompletna kuća
Apartman
|2 Spavaća soba|

Opis

Vidik Residence je luksuznan apart-hotel kompleks u Vikend naselju na Kopaoniku, sa jedinstvenim pogledom na prirodu. Usluge uključuju recepciju, restoran, kao i zabavni sadržaj poput – igraonice za decu, stoni tenis i pikado (bez doplate).

Naši gosti se mogu opredeliti za opcione obroke (doručak/večera), privatan hotelski prevoz do skijališta (opciono), a skijašnica je dostupna svim gostima.

Apartmani su osmišljeni kako bi ste podelili posebne momente sa vašim voljenima pre i posle skijanja, otkrili čari planine i uživali u udobnosti planinskog doma.

Zgrada je opremljena liftovima koji omogućavaju veoma lak pristup sa parkinga. Gostima je obezbeđena podrška 24h dnevno. Autobuska stanica se nalazi tačno preko puta kompleksa, a sa stanice polazi ski autobus koji vozi do centra i nazad. Lokalni taksiji su dostupni skoro uvek 24 sata dnevno tokom cele godine.

Planina je naš dom, tako da ti možemo dati razne preporuke kako bi tvoj boravak bio što prijatniji. Naši prijatelji su instruktori skijanja, lokalni prodavci i ljudi koji iznajmljuju skije, tako da nemoj oklevati da pitaš sve što te zanima ili ti je potrebno. Tokom letnje sezone nudimo pešačke ture kao i vožnju električnim biciklima!

Adresa
Adresa: Vikend naselje
Grad:
Poštanski broj: 36354
Zemlja: Srbija
Detalji
ID: 36065
Soba: 1
Spavaća soba: 2
Kupatila: 1
Raspored Kreveta: 1 double bed, 2 single beds, 1 sofa bed
Vreme Ulaska : 2:00 PM - 11:00 PM
Vreme Izlaska: Until 10 AM
Parking: Besplatan obezbeđen parking
Pušenje: Nije dozvoljeno
Proslave: Ne
Pravilo Naplate: The guest will be charged a prepayment of 30% of the total price after reservation and the remaining amount in the 14 days before arrival.
    Booking widget b24_widget_647fb64d001c8
Verified

HostGost

HostGost je kompanija za upravljanje nekretninama koja je posvećena pružanju zaista jedinstvenog doživljaja putovanja – koja radi na Ski-centru Kopaonik i Beogradu, u Srbiji. Bilo da putujete na odmor ili ste poslovno u gradu, naša kompanija će ti ponuditi savršeno mesto za boravak. Svi naši smeštajni kapaciteti su sjajni, čisti, dobro opremljeni i dobro održavani. Kombinujemo komfor apartmana sa pogodnostima hotela, pružamo produktivan prostor u kreativnom okruženju. Našim gostima pružamo 24/7 tekstualnu podršku, sigurne i lake procedure prijave i odjave i brzu Wi-Fi vezu.
Kontaktirajte vlasnika
x