fbpx

Reset Password

Your search results

Milmari Resort & Spa

9 aprila, 2021 by Marko Matijevic pr HostGost

Milmari Resort Hotel važi za jedan od najviše razvijenih apart-hotel kompleksa u Vikend naselju, na Kopaoniku, sa predivnim pogledom na planinu. Usluge uključuju recepciju, restorane, dečiju igraonicu i više zatvorenih i spoljnih bazena i spa sadržaja (sve usluge su dostupne uz doplatu na recepciji hotela). Uslužno osoblje recepcije hotela je na usluzi da ti pomogne i odgovori na sva pitanja. Okolina je puna tipičnih planinskih kuća i vrlo je lepo i tiho u poređenju sa centrom planine, jer je hotelski kompleks savršeno ušuškan i sakriven od buke, što daje posebnu atmosferu za šetnju, vožnju biciklom ili jednostavno uživanje u prirodi. Lokacija je idealna da se konačno dobro naspavate i odmorite od gradske buke i stresa. Lokalna prodavnica je samo par koraka udaljena od recepcije hotela.

Hotel Milmari Resort & Spa se nalazi u Vikend naselju, 6 km udaljen od skijališta. Najbliža ski staza je udaljena 3.5 km. Autobuska stanica se nalazi tačno ispred hotela, a sa stanice polazi ski autobus koji vozi do centra i nazad. Lokalni taksiji su dostupni skoro uvek 24 sata dnevno tokom cele godine.

TURE ELEKTRIČNIM PLANINSKIM BICIKLAMA

eBajk Kopaonik Avanture

Istraži predivni Kopaonik pomoću električnog planinskog bicikla. Doživi fascinantnu prirodu i vrhove iz blizine. Uživaj u prelepom okruženju udobno i sa vrlo malo napora na e-bicikli.

Biciklistička avantura u paru nije uvek jednostavna. Možda više nisi u kondiciji nije kao ranije? Da li samo želiš da se zabaviš? Uz pomoć e-bicikle, možeš uživati u predivnom Kopaoniku bez ograničenja. Nema uzbrdice koja je previše strma ni staze koja je predugačka zato što voziš E-BICIKL. Zabava je zagarantovana!