fbpx

Reset Password

Your search results

HostGost BAMS (ima Privatni SPA)

Kompletna kuća
Apartman
|1 Spavaća soba|

Opis

HostGost BAMS ( Posao | Apartman | Sastanci | SPA) je jedinstven luksuzni apartman. Zamišljen je kao opuštajuće mesto sa SPA programom, ali u isto vreme može da bude i prostor za obavljanje posla i poslovne sastanke. Poseduje prostran dnevni boravak, kompletno opremljenu kuhinju, spavaću sobu sa sopstvenim kupatilom, SPA koji uključuje jacuzzi, parno kupatilo i saunu sa namenskim kupatilom i privatnom recepcijom. Ovaj unikatan apartman može da pruži smeštaj za četiri osobe, opciono pet sa pomoćnim ležajem. Apartman ima zaseban ulaz i nalazi se u mirnom kraju, na oko 10 minuta vožnje do centra grada, i 5 minuta vožnje do autoputa.

KUHINJA je kompletno opremljene sa perfektnim setom noževa, setom tanjira, vinskim čašama, i mnogim drugim stvarima koje su potrebne da gosti naprave pravu večeru ili ručak za više od 6 osoba. Takođe, na raspolaganju ti je odličan DeLonghi automatski aparat za espreso kafu, i pripremu domaćih čajeva.

WELLNESS & SPA mogu koristiti samo ljudi koji iznajme apartman, i sadrži Saunu, Parno kupatilo, Jacuzzi, Technogym Cardio bicikl, i deo za opuštanje koji može da ugosti maksimum 10 osoba.

Veliki krevet je deo SPAVAĆE SOBE koja poseduje sopstveno kupatilo.

Blistavo čisto / 2 x TV / Brz WiFi

Ako rezervišeš BAMS apartman direktno preko HostGost-a, ceo ovaj prostor može biti samo za tebe! Na slikama je prikazano kako ovaj prostor može biti uređen u zavisnosti od tvojih potreba. Može biti luksuzni apartman, ali za potrebe posla može biti pretvoren u konferencijsku salu za sastanke, ili neke druge poslovne potrebe.

Apartman se nalazi u dobrom i mirnom kraju grada, udaljen je od centra na oko 10 minuta vožnje, i 5 minuta vožnje do autoputa. Javni prevoz je takođe dostupan i dobro organizovan. Dostupan je i javni besplatni parking, ali se takođe u blizini nalazi i obezbeđen parking koji možete platiti.

Adresa
Adresa: Vojislava Ilića 94b
Grad:
Poštanski broj: 11000
Zemlja: Srbija
Detalji
ID: 30591
Veličina nekretnine: 160 m2
Spavaća soba: 1
Kupatila: 2
Raspored Kreveta: 1 francuski ležaj, 2 single ležaja
Vreme Ulaska : 14h- 22h
Vreme Izlaska: do 11h
Parking: Ulični parking ( besplatan )
Drugi Parking: Obezbeđen parking u blizini (dodatno se naplaćuje)
Pušenje: Nije dozvoljeno
Proslave: Ne
Ljubimci: Na upit
Pravilo Naplate: Gostima će biti naplaćen iznos od 30% od ukupne vrednosti rezervacije, prilikom rezervisanja smeštaja, a ostatak iznosa 14 dana pre dolaska.
Karakteristike smeštaja
Other Features
Bath
Hardwood/Parquet floors
Iron
    Booking widget b24_widget_6147201989047
Verified

HostGost

HostGost je kompanija za upravljanje nekretninama koja je posvećena pružanju zaista jedinstvenog doživljaja putovanja – koja radi na Ski-centru Kopaonik i Beogradu, u Srbiji. Bilo da putujete na odmor ili ste poslovno u gradu, naša kompanija će ti ponuditi savršeno mesto za boravak. Svi naši smeštajni kapaciteti su sjajni, čisti, dobro opremljeni i dobro održavani. Kombinujemo komfor apartmana sa pogodnostima hotela, pružamo produktivan prostor u kreativnom okruženju. Našim gostima pružamo 24/7 tekstualnu podršku, sigurne i lake procedure prijave i odjave i brzu Wi-Fi vezu.
Kontaktirajte vlasnika
x