fbpx

Reset Password

Your search results

Vidik Residence

2 decembra, 2021 by Marko Matijevic pr HostGost

Vidik Residence je luksuznan apart-hotel kompleks u Vikend naselju na Kopaoniku, sa jedinstvenim pogledom na prirodu. Usluge uključuju recepciju, restoran, kao i zabavni sadržaj poput – igraonice za decu, stoni tenis i pikado (bez doplate).

Naši gosti se mogu opredeliti za opcione obroke (doručak/večera), privatan hotelski prevoz do skijališta (opciono), a skijašnica je dostupna svim gostima.

Apartmani su osmišljeni kako bi ste podelili posebne momente sa vašim voljenima pre i posle skijanja, otkrili čari planine i uživali u udobnosti planinskog doma.

Zgrada je opremljena liftovima koji omogućavaju veoma lak pristup sa parkinga. Gostima je obezbeđena podrška 24h dnevno. Autobuska stanica se nalazi tačno preko puta kompleksa, a sa stanice polazi ski autobus koji vozi do centra i nazad. Lokalni taksiji su dostupni skoro uvek 24 sata dnevno tokom cele godine.

Planina je naš dom, tako da ti možemo dati razne preporuke kako bi tvoj boravak bio što prijatniji. Naši prijatelji su instruktori skijanja, lokalni prodavci i ljudi koji iznajmljuju skije, tako da nemoj oklevati da pitaš sve što te zanima ili ti je potrebno. Tokom letnje sezone nudimo pešačke ture kao i vožnju električnim biciklima!

⬇️⬇️⬇️ Odaberi svoj apartman ⬇️⬇️⬇️

Booking widget b24_widget_647fb57f64b2b

Vidik Residence Apartments is a private complex at Vikend naselje, Ski center Kopaonik, with a unique view on nature. Its’ service includes a reception desk, nearby restaurant and many entertainment options, such as – kids playroom, table tennis and darts.

Guests are offered with optional meals (breakfast/dinner), private hotel van ski transfer (optional) and a free parking.

Booking widget b24_widget_647fb58009da8

⬆️⬆️⬆️ Odaberi svoj apartman ⬆️⬆️⬆️