fbpx

Reset Password

Your search results

Vila Ćosić

25 maja, 2021 by Marko Matijevic pr HostGost

Vila Ćosić apartmani nalaze se u Vikend naselju, na Kopaoniku. Smeštena na glavnom putu sa parkingom ispred, jedan je od retkih obajekata u planinskom centru koji nudi veoma prostrane apartmane sa dve spavaće sobe za šest, ili sa jednom spavaćom sobom za četiri osobe. Kancelarijski prostor firme HostGost nalazi se u unutrašnjosti vile, funkcioniše kao recepcija i na raspolaganju je za sve što može da vam zatreba tokom boravka. Ispred kancelaraije nalazi se prostor namenjen gostima za pripremu za skijaške aktivnosti, sušenje ili odlaganje vaše opreme.

Booking widget b24_widget_647fc696cebf4

Smeštajne jedinice čiste se i održavaju profesionalno, tokom cele godine. Planinski centar Kopaonik je prelepo mesto za odmor i uživanje u aktivnostima na otvorenom, bez obzira na godišnje doba i vremenske prilike. Svaka kuhinja je potpuno opremljena sa izvrsnim setom noževa, tanjira, vinskih čaša i drugih kuhinjskih potrebština. Gostima su na raspolaganju kvalitetne pamučne posteljine i ne-perjani jastuci. Grejanje je podno, centralno kontrolisano i snažno čak i u periodima vrlo niskih temperatura tokom zimske sezone. Kupatila su opremljena vrhunskom kozmetikom Geneva Guild koja ne sadrži parabene i aditive, veganski prilagođena. Obezbeđeni su čisti peškiri i menjamo ih na svaka tri dana, ili češće prema potrebi.

Parking ispred vile je na raspolaganju svim našim gostima. Ski-bus funkcioniše za vreme zimske sezone koji vozi putnike do centra i nazad u vikend naselje. Lokalna taksi vozila dostupna su gotovo 24 sata dnevno.

Gostima je obezbeđena podrška 24h dnevno od strane HostGost osoblja. Planina je naš dom, tako da možemo pružiti razne preporuke kako bi vaš boravak bio što prijatniji. Naši prijatelji su instruktori skijanja, lokalni prodavci i ugostitelji, serviseri opreme. Tokom letnje sezone nudimo pešačke ture kao i vožnju električnim biciklama.

Dobrodošli u Vilu Ćosić!

Booking widget b24_widget_647fc696e0eea

TURE ELEKTRIČNIM PLANINSKIM BICIKLAMA

eBike Kopaonik Avanture