fbpx

Reset Password

Your search results

Kežman Planinske Kuće

11 decembra, 2020 by Marko Matijevic pr HostGost

Kežman Planinske Kuće, osmišljene su kao opuštajuće mesto za odmor u prirodi. Sastoje se od tri luksuzne planinske kuće sa bazenom sa kontrolisanom temeraturom vode i spa sadržajima na otvorenom, a nalaze se u Vikend naselju, Ski centar Kopaonik. Gostima je na raspolaganju velika dnevna soba sa prostranom terasom i trpezarijom, kompletna kuhinja, dve spavaće sobe i dva kupatila. Tu je i neizostavna peć na drva koja doprinosi toplini i ušuškanoj, planinskoj atmosferi. Kuće su opremljene centralnim grejanjem i svaka može da primi maksimalno osam gostiju.

Gosti uživaju sve pogodnosti – doručka koji se svako jutro donosi iz obližnjeg sela, bazena i spa sadržaja na otvorenom, transfera do skijališta i nazad, pospremanja kuće i privatnog parkinga.

Planinske kuće sadrže moderno dizajnirani nameštaj u dnevnoj sobi sa sofom na rasklapanje, TV i besplatan Wi-Fi brzog protoka. Kuhinja je kompletno opremljena sa perfektnim setom noževa, setom tanjira, vinskim čašama, i mnogim drugim stvarima koje su potrebne da gosti naprave pravu večeru ili ručak za više od 8 osoba. Takođe, na raspolaganju ti je odličan DeLonghi automatski aparat za espreso kafu. U spavaćim sobama naći ćete preudobne dušeke, luksuzne posteljine i jastuke lokalnog proizvođača sa tradicijom. Kupatila su opremljena vrhunskom kozmetikom Geneva Guild koja ne sadrži parabene i aditive, veganski prilagođena.

Temperatura vode u bazenu je kontrolisana (bazen je zatvoren tokom zimske sezone), spa sadržaji nalaze se u dvorištu i uključuju đakuzi kadu koja se greja na drva kao i saunu. Ovu kombinaciju smatramo vrhuncem relaksacije.

Privatan parking je obezbeđen svim našim gostima. Besplatan transfer do skijališta i nazad funkcioniše svakodnevno, za vreme skijaške sezone.

Okolina je puna tipičnih planinskih kuća što daje posebnu atmosferu za šetnju, vožnju biciklom ili jednostavno uživanje u prirodi. Lokalna prodavnica je u neposrednoj blizini.

Gostima je obezbeđena podrška 24h dnevno. Planina je naš dom, tako da ti možemo dati razne preporuke kako bi tvoj boravak bio što prijatniji. Naši prijatelji su instruktori skijanja, lokalni prodavci i ljudi koji iznajmljuju skije, tako da nemoj oklevati da pitaš sve što te zanima ili ti je potrebno. Tokom letnje sezone nudimo pešačke ture kao i vožnju električnim biciklama.

Dobrodošli u Kežman Planinske Kuće!

 
View this post on Instagram
 

A post shared by HostGost.rs (@hostgostrs)

TURE ELEKTRIČNIM PLANINSKIM BICIKLAMA

eBajk Kopaonik ture sa vodičem

Istraži Kopaonik pomoću električnog planinskog bicikla. Doživi fascinantnu prirodu i vrhove iz blizine. Uživaj u prelepom okruženju udobno i sa vrlo malo napora na e-bicikli.

Biciklistička avantura u paru nije uvek jednostavna. Možda više nisi u kondiciji kao ranije? Uz pomoć e-bicikle možeš uživati u predivnom Kopaoniku bez ograničenja. Nema uzbrdice koja je previše strma, ni staze koja je predugačka dok voziš E-BICIKL. Zabava je zagarantovana!