fbpx

Reset Password

Your search results

HostGost Kežman Planinske Kuće

11 decembra, 2020 by Marko Matijevic pr HostGost

Zimske čarolije bliže su nego što mislite! Kežman Planinske Kuće 🌲 su jedinstveno mesto za druženje, bilo da više volite da uživate u udobnosti naših planinskih kuća i spa sadržaja na otvorenom, ili u skijanju u Ski centru Kopaonik.

Domaći doručak | Spa na otvorenom | Ski transfer | Pospremanje kuće tokom boravka

Booking widget b24_widget_609bdb3487d44

Kežman Planinske Kuće, osmišljene su kao opuštajuće mesto za odmor u prirodi. Sastoje se od dve luksuzne planinske kuće sa privatnim spa sadržajima na otvorenom, a nalaze se u Vikend naselju, Ski centar Kopaonik. Gostima je na raspolaganju velika dnevna soba sa prostranom terasom i trpezarijom, kompletna kuhinja, dve spavaće sobe, dva kupatila kao i spa sadržaji na otvorenom. Tu je i neizostavna peć na drva koja doprinosi toplini i ušuškanoj, planinskoj atmosferi. Kuće su opremljene centralnim grejanjem i svaka može da primi maksimalno osam gostiju.

Gosti uživaju sve pogodnosti - doručka koji se svako jutro donosi iz obližnjeg sela, spa sadržaja na otvorenom, transfera do skijališta i nazad, pospremanja kuće i privatnog parkinga.

Planinske kuće sadrže moderno dizajnirani nameštaj u dnevnoj sobi sa sofom na rasklapanje, TV i Wi-Fi brzog protoka. Kuhinja je kompletno opremljena sa perfektnim setom noževa, setom tanjira, vinskim čašama, i mnogim drugim elementima koji su potrebni kako biste pripremili pravu večeru ili ručak za veliko društvo. Takođe, na raspolaganju je odličan DeLonghi automatski aparat za espreso kafu. U spavaćim sobama naći ćete preudobne dušeke, luksuzne posteljine i jastuke lokalnog proizvođača sa tradicijom. Kupatila su opremljena vrhunskom kozmetikom Geneva Guild koja ne sadrži parabene i aditive, veganski prilagođena.

Spa sadržaji nalaze se u dvorištu i uključuju đakuzi kadu koja se greja na drva kao i saunu. Ovu kombinaciju smatramo vrhuncem relaksacije nakon celodnevne aktivnosti u prirodi.

Privatan parking je obezbeđen svim našim gostima. Besplatan transfer do skijališta i nazad funkcioniše svakodnevno, za vreme skijaške sezone.

Okolina je puna tipičnih planinskih kuća što dočarava posebnu atmosferu za šetnju, vožnju biciklom ili jednostavno uživanje u prirodi. Lokalna prodavnica je u neposrednoj blizini.

Gostima je obezbeđena podrška 24h dnevno od strane HostGost osoblja. Planina je naš dom, tako da ti možemo dati razne preporuke kako bi tvoj boravak bio što prijatniji. Naši prijatelji su instruktori skijanja, lokalni prodavci i ugostitelji, serviseri opreme - tako da nemoj oklevati da pitaš sve što te zanima ili ti je potrebno. Tokom letnje sezone nudimo pešačke ture kao i vožnju električnim biciklama.

Dobrodošli u Kežman Planinske Kuće!

Booking widget b24_widget_609bdb34aa976