fbpx

Reset Password

Your search results

Armadillo Houses

Kompletna kuća
Planinska Kuća
|0 Spavaća soba|

Opis

“Armadillo Houses” su prve kućice u Srbiji na Kopaoniku, građene na principu svete geometrije, koje omogućavaju jedinstveno iskustvo i potpuni ugođaj spavanja pod zvezdanim nebom, u želji ponovnog povezivanja sa prirodom.

Našim gostima obezbeđen je besplatan privatni parking i doručak, a svim gostima je na raspolaganju i opcioni ski transfer.

Okolina je puna tipičnih planinskih kuća što daje posebnu atmosferu za šetnju, vožnju biciklom ili jednostavno uživanje u prirodi. Lokalna prodavnica je u neposrednoj blizini.

Gostima je obezbeđena podrška 24h dnevno od strane HostGost osoblja. Planina je naš dom, tako da ti možemo dati razne preporuke kako bi tvoj boravak bio što prijatniji. Naši prijatelji su instruktori skijanja, lokalni prodavci i ugostitelji, serviseri opreme – tako da nemoj oklevati da pitaš sve što te zanima ili ti je potrebno. Tokom letnje sezone nudimo pešačke ture kao i vožnju električnim biciklama.

Dobrodošli u Armadillo Houses!

Zome pripadaju porodici geometrijskih struktura napravljenih od dijamantskih oblika raspoređenih u dvostruku spiralu, čiji je okvir u rezonanciji sa živim svetom. Sveta geometrija se može smatrati važnim oruđem za prosvetljenje. Vibraciona svojstva zomova stvaraju širenje svesti i povećavaju naše percipirane sposobnosti.

„Izraz zom se koristi u nekoliko srodnih značenja. Zoma u originalnom smislu je zgrada koja koristi neobičnu geometriju (različitu od standardne kuće ili druge zgrade koja je u suštini jedna ili niz pravougaonih kutija). Reč „zome“ je 1968. godine skovao Stiv Durki, sada poznat kao Nooruddeen Durkee, kombinujući reči kupola i zonoedar“

Adresa
Adresa: Vikend naselje
Grad:
Poštanski broj: 36354
Zemlja: Srbija
Detalji
ID: 36841
Soba: 1
Kupatila: 1
Raspored Kreveta: 2 double beds
Vreme Ulaska : 14:00 h - 20:00 h
Vreme Izlaska: Until 10:00 h
Parking: Besplatan obezbeđen parking
Pušenje: Nije dozvoljeno
Proslave: Ne
Ljubimci: Pets are allowed. No extra charges.
Pravilo Naplate: The guest will be charged a prepayment of 30% of the total price after reservation and the remaining amount in the 14 days before arrival.
    Booking widget b24_widget_6650a05f32167
Verified

HostGost

HostGost je kompanija za upravljanje nekretninama koja je posvećena pružanju zaista jedinstvenog doživljaja putovanja – koja radi na Ski-centru Kopaonik i Beogradu, u Srbiji. Bilo da putujete na odmor ili ste poslovno u gradu, naša kompanija će ti ponuditi savršeno mesto za boravak. Svi naši smeštajni kapaciteti su sjajni, čisti, dobro opremljeni i dobro održavani. Kombinujemo komfor apartmana sa pogodnostima hotela, pružamo produktivan prostor u kreativnom okruženju. Našim gostima pružamo 24/7 tekstualnu podršku, sigurne i lake procedure prijave i odjave i brzu Wi-Fi vezu.
Kontaktirajte vlasnika
x