fbpx

Reset Password

Your search results

Premijum usluge upravljanja iznajmljivanjem u Srbiji

Mi pružamo kompletan servis menadžment za apartmane, kuće i hotele.

Mi brinemo o izdavanju

Kreiramo profesionalnu prezentaciju vaše nekretnine na onlajn kanalima prodaje. Očekujte izuzetno atraktivan profil, upečatljiv naziv, višejezične opise i  sve prednosti vaše smeštajne jedinice detaljno predstavljene.

Profesionalno fotografisanje

Slika govori više od hiljadu reči. Zato ćemo poslati našeg specijalizovanog fotografa, kako bismo vašu nekretninu prikazali u najlepšem svetlu. Vrhunske fotografije i video materijali su naša briga.

Oglašavanje i optimizacija dinamičnih cenovnika

Sinhronizovana prodaja putem onlajn kanala za turiste kao što su Booking.com, Airbnb.com, Expedia.com i na našem rezervacionom sistemu HostGost.rs. Temeljno analiziramo podatke kako bismo bili sigurni da su vaše stope popunjenosti i prihoda u potpunosti optimizovane.

Komunikacija sa gostima

Od prijema rezervacije održavamo kontakt sa gostima kako bismo im obezbedili konstantnu podršku i pomoć oko dolaska, lokalne preporuke, odgovaramo na sva pitanja i brinemo o njima tokom boravka. Očekujte vrlo zadovoljne goste!

Verifikacija gosta

Sa HostGost timom, vaša nekretnina je u sigurnim rukama. Detaljno proveravamo potencijalne goste kako bismo bili sigurni da će u vašem domu boraviti samo oni sa dobrom istorijom ponašanja u smeštajnim objektima.

Ček-in (Check-in) & Preuzimanje ključeva

Jednostavna prijava je ponekad sve što je gostima potrebno nakon napornog putovanja. Organizovaćemo udoban ček-in za svakog gosta i bićemo im na raspolaganju tokom njihovog boravka. Uvek očekujte zadovoljne goste.

Ček-out (odjava)

Sprovešćemo goste kroz proceduru odjave, proveriti da li je sve na svom mestu, električni aparati ugašeni, prozori i vrata zatvoreni, ključevi preuzeti a gosti spremni za odlazak.

Profesionalno čišćenje

Nakon boravka vršimo inspekciju apartmana, sprovodimo detaljno čišćenje i pripremamo ga za naredne goste. Svojim gostima pružamo vrhunske toaletne potrepštine dodajući dozu luksuza. Očekujte besprekorno čisto, svaki put.

Posteljine i peškiri

Svaki gost brine o kvalitetu i čistoći posteljine i peškira. Vodimo računa da posteljine i peškiri budu blistavo čisti kao u hotelu, za njihov dobar san.

Održavanje i popravke

Od zamena sijalica i drugih manjih popravki, mi brinemo o osnovnom održavanju vaše nekretnine i bićemo u pripravnosti tokom svakog boravka. Nema razloga da brinete o sitnicama.

Transparentno izveštavanje

Našim softverskim alatima garantujemo apsolutnu transparentnost izveštavanja. Od detalja svake rezervacije, do vaših mesečnih prihoda, u svakom trenutku možete pristupiti informacijama od značaja za vaše poslovanje.