fbpx

Reset Password

Your search results

HostGost RV

2 marta, 2020 by Siniša
Booking widget b24_widget_6670396a63c32

Opis smeštaja

Smešteni preko puta Botaničke bašte Univerziteta u Beogradu, u jednom od najlepših delova grada, apartmani HostGost RV pružiće vam izvanredno iskustvo putovanja u glavnom gradu Srbije. Ovi smeštaji nude apartmansko stanovanje sa svim potrepštinama za ugodan boravak u Beogradu. Naša kompanija ima tri apartmana u ovom objektu, na istom spratu, dva četvorokrevetna i jedan dvokrevetni studio, koji se mogu međusobno povezati ako postoji potreba, i formirati jedan veliki šestokrevetni apartman. Apartmani sadrže moderno dizajnirani nameštaj u dnevnoj sobi sa sofom, TV-om ravnog ekrana i besplatan Wi-Fi brzog protoka. U spavaćoj sobi naći ćete DremCoMattresses kraljevske dušeke, luksuzne posteljine i jastuke lokalnog proizvođača sa tradicijom. Kupatila apartmana opremljena su vrhunskom kozmetikom Geneva Guild koja ne sadrži parabene i aditive, veganski prilagođena. U kupatilu se nalazi i mašina za veš, prostrana tuš kabina, i podno grejanje. Takođe postoji usluga pranja i hemijskog čišćenja, a svoj auto možete parkirati na obližnji javni parking ili garažu.

Informacije o okolini

HostGost RV apartmani nalaze se u blizini najvećih gradskih atrakcija i mnogih autobusnih linija koje nude pristup drugim najvažnijim delovima grada. Skadarlija, prva boemska četvrt u Beogradu, nalazi se na samo 9 minuta hoda od smeštaja. Preko puta apartmana nalazi se Botanička bašta, koja je otvorena davne 1874. godine, a na samo par koraka od smeštaja nalazi se Katograf kafeterija, restoran Stara Hercegovina, picerija Botako, i teretana Forest Fitness Center. Čuvena pijaca na  otvorenom, Bajloni, se nalazi u blizini smeštaja. Prehrambena prodavnica i apoteka udaljeni su 2 minuta hoda od objekta. Trg Republike, Narodni muzej i Narodno pozorište udaljeni su 12 minuta hoda. Aerodrom Nikola Tesla udaljen je 25 minuta vožnje od objekta.

Informacije o kompaniji

HostGost je kompanija za upravljanje nekretninama koja je posvećena pružanju zaista jedinstvenog doživljaja putovanja – koja radi na Ski-centru Kopaonik i Beogradu, u Srbiji. Bilo da putujete na odmor ili ste poslovno u gradu, naša kompanija će ti ponuditi savršeno mesto za boravak. Svi naši smeštajni kapaciteti su sjajni, čisti, dobro opremljeni i dobro održavani. Kombinujemo komfor apartmana sa pogodnostima hotela, pružamo produktivan prostor u kreativnom okruženju. Našim gostima pružamo 24/7 tekstualnu podršku, sigurne i lake procedure prijave i odjave i brzu Wi-Fi vezu.

Booking widget b24_widget_6670396a77071