fbpx

Reset Password

Your search results

Milmari Six & Spa

12 novembra, 2021 by Marko Matijevic pr HostGost
Booking widget b24_widget_66260189a86b7

Milmari Resort Hotel važi za jedan od najviše razvijenih apart-hotel kompleksa u Vikend naselju, na Kopaoniku, sa predivnim pogledom na planinu. Usluge uključuju recepciju, restorane, dečiju igraonicu i više zatvorenih i spoljnih bazena i spa sadržaja (sve usluge su dostupne uz doplatu na recepciji hotela). Uslužno osoblje recepcije hotela je na usluzi da ti pomogne i odgovori na sva pitanja. Okolina je puna tipičnih planinskih kuća i vrlo je lepo i tiho u poređenju sa centrom planine, jer je hotelski kompleks savršeno ušuškan i sakriven od buke, što daje posebnu atmosferu za šetnju, vožnju biciklom ili jednostavno uživanje u prirodi. Lokacija je idealna da se konačno dobro naspavate i odmorite od gradske buke i stresa. Lokalna prodavnica je samo par koraka udaljena od recepcije hotela.

Milmari Six je HostGost selekcija od šest privatnih apartmana u Milmari Resort, Vikend naselje Kopaonik. U pitanju je šest istih apartmana, tri jedan do drugog, druga tri ispod njih, takođe jedan do drugog. Svi naši gosti mogu da odaberu opcioni DORUČAK i VEČERU, TRANSFER do skijališta i nazad kao i SPA & Wellness uz dodatnu doplatu.

Iako je zgrada opremljena liftom, apartmani se nalaze u neposrednoj blizini ulaza u zgradu, imaju veoma lak pristup sa parkinga. Autobuska stanica se nalazi tačno preko puta, a sa stanice polazi ski autobus koji vozi do centra i nazad. Lokalni taksiji su dostupni skoro uvek 24 sata dnevno tokom cele godine.

Booking widget b24_widget_66260189c2461