fbpx

Reset Password

Your search results

2 Spavaće sobe i 2 Kupatila Apartman sa pogledom na planinu i Kuhinjom

Kompletna kuća
Apartman
|2 Spavaća soba|

Opis

B11 i B12 su dva međusobno povezana apartmana za 7 osoba u privatnom vlasništvu u hotelskom delu Milmari Resort & Spa, Kopaonik. Prednost ovih apartmana je topla veza sa hotelskim bazenom i spa centrom, u neposrednoj je blizini restorana. Apartman

B11 je četvorokrevetni apartman, raspolaže sa spavaćom sobom, kuhinjom i terasom sa predivnim pogledom na planinu. Vratima je povezan sa B12 trokrevetnim studio apartmanom, opremljen sa francuskim ležajem za dve osobe i singl ležajem, idealan za 3 gosta. Ovako povezana jedinica raspolaže sa dva kupatila.

PARKING je dostupan za sve naše goste. KUHINJA je kompletno opremljena sa perfektnim setom noževa, setom tanjira, vinskim čašama i mnogim drugim stvarima koje su potrebne da gosti naprave pravu večeru ili ručak kada prave predah od skijanja ili pešačenja po planini.. Prostrana TERASA sa neverovatnim pogledom na planinu omogućuje potpuni utisak boravka u prirodi, u svako doba godine. Apartman je opremljen sa garderoberom, TV sa lokalnim i stranim kanalima i BESPLATNIM WIFI internetom. KUPATILO je opremljeno kupatilskom kozmetikom. Gostima je obezbeđena čista posteljina i peškiri.

Svi naši gosti mogu da odaberu opcioni DORUČAK i VEČERU, TRANSFER do skijališta i nazad kao i SPA & Wellness uz dodatnu doplatu. Hotel Milmari Resort & Spa se nalazi u Vikend naselju, 6 km od  centra Kopaonika. Najbliža ski staza je udaljena 3.5 km. Autobuska stanica se nalazi tačno preko puta, a sa stanice polazi ski autobus koji vozi do centra i nazad. Lokalni taksiji su dostupni skoro uvek 24 sata dnevno tokom cele godine.

Gosti se mole da se pažljivo ophode prema stvarima u apartmanu, kao i prema tehničkoj opremi i instalacijama. Svaka načinjena šteta mora biti nadoknađena.

Pridržavajte se kućnih pravila i poštujte komšije. Za bilo koja druga pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Adresa
Adresa: Vikend naselje, Milmari Resort
Grad:
Poštanski broj: 36354
Zemlja: Srbija
Detalji
ID: 34032
Spavaća soba: 2
Kupatila: 2
Raspored Kreveta: 1 double bed, 1 sofa bed, 1 single bed, 1 double bed, 1 single bed
Vreme Ulaska : 14:00 PM - 22:00 PM
Vreme Izlaska: Until 10:00 AM
Parking: Ulični parking ( besplatan )
Drugi Parking: Obezbeđen parking u blizini (dodatno se naplaćuje)
Pušenje: Nije dozvoljeno ( samo na terasi )
Proslave: Ne
Ljubimci: Na upit
Pravilo Naplate: The guest will be charged a prepayment of 30% of the total price after reservation and the remaining amount in the 14 days before arrival.
    Booking widget b24_widget_616bc3b0a561e
Verified

HostGost

HostGost je kompanija za upravljanje nekretninama koja je posvećena pružanju zaista jedinstvenog doživljaja putovanja – koja radi na Ski-centru Kopaonik i Beogradu, u Srbiji. Bilo da putujete na odmor ili ste poslovno u gradu, naša kompanija će ti ponuditi savršeno mesto za boravak. Svi naši smeštajni kapaciteti su sjajni, čisti, dobro opremljeni i dobro održavani. Kombinujemo komfor apartmana sa pogodnostima hotela, pružamo produktivan prostor u kreativnom okruženju. Našim gostima pružamo 24/7 tekstualnu podršku, sigurne i lake procedure prijave i odjave i brzu Wi-Fi vezu.
Kontaktirajte vlasnika
x