fbpx

Reset Password

Your search results

Vila Ćosić apartman sa dve spavaće sobe za 6 osoba

Kompletna kuća
Apartman
|2 Spavaća soba|

Opis

Vila Ćosić apartmani nalaze se u Vikend naselju, na Kopaoniku. Smeštena na glavnom putu sa parkingom ispred, jedan je od retkih obajekata u planinskom centru koji nudi veoma prostrane apartmane sa dve spavaće sobe za šest, ili sa jednom spavaćom sobom za četiri osobe. Kancelarijski prostor firme HostGost nalazi se u unutrašnjosti vile, funkcioniše kao recepcija i na raspolaganju je za sve što može da vam zatreba tokom boravka. Ispred kancelaraije nalazi se prostor namenjen gostima za pripremu za skijaške aktivnosti, sušenje ili odlaganje vaše opreme.

Smeštajne jedinice čiste se i održavaju profesionalno, tokom cele godine. Planinski centar Kopaonik je prelepo mesto za odmor i uživanje u aktivnostima na otvorenom, bez obzira na godišnje doba i vremenske prilike. Svaka kuhinja je potpuno opremljena sa izvrsnim setom noževa, tanjira, vinskih čaša i drugih kuhinjskih potrebština. Gostima su na raspolaganju kvalitetne pamučne posteljine i ne-perjani jastuci. Grejanje je podno, centralno kontrolisano i snažno čak i u periodima vrlo niskih temperatura tokom zimske sezone. Kupatila su opremljena vrhunskom kozmetikom Geneva Guild koja ne sadrži parabene i aditive, veganski prilagođena. Obezbeđeni su čisti peškiri i menjamo ih na svaka tri dana, ili češće prema potrebi.

Parking ispred vile je na raspolaganju svim našim gostima. Ski-bus funkcioniše za vreme zimske sezone koji vozi putnike do centra i nazad u vikend naselje. Lokalna taksi vozila dostupna su gotovo 24 sata dnevno.

Gostima je obezbeđena podrška 24h dnevno od strane HostGost osoblja. Planina je naš dom, tako da možemo pružiti razne preporuke kako bi vaš boravak bio što prijatniji. Naši prijatelji su instruktori skijanja, lokalni prodavci i ugostitelji, serviseri opreme. Tokom letnje sezone nudimo pešačke ture kao i vožnju električnim biciklama.

Dobrodošli u Vilu Ćosić!

Adresa
Adresa: Čajetinska dolina, Vikend naselje, Kopaonik
Grad:
Poštanski broj: 36354
Zemlja: Srbija
Detalji
ID: 34534
Soba: 3
Spavaća soba: 2
Kupatila: 1
Raspored Kreveta: 1 double bed, 1 bunk bed, 1 sofa bed
Vreme Ulaska : 2:00 PM - 09:00 PM
Vreme Izlaska: Until 10 AM
Parking: Besplatan obezbeđen parking
Pušenje: Nije dozvoljeno
Proslave: Ne
Pravilo Naplate: The guest will be charged a prepayment of 30% of the total price after reservation and the remaining amount in the 14 days before arrival.
    Booking widget b24_widget_616bd2edd9ff3
Verified

HostGost

HostGost je kompanija za upravljanje nekretninama koja je posvećena pružanju zaista jedinstvenog doživljaja putovanja – koja radi na Ski-centru Kopaonik i Beogradu, u Srbiji. Bilo da putujete na odmor ili ste poslovno u gradu, naša kompanija će ti ponuditi savršeno mesto za boravak. Svi naši smeštajni kapaciteti su sjajni, čisti, dobro opremljeni i dobro održavani. Kombinujemo komfor apartmana sa pogodnostima hotela, pružamo produktivan prostor u kreativnom okruženju. Našim gostima pružamo 24/7 tekstualnu podršku, sigurne i lake procedure prijave i odjave i brzu Wi-Fi vezu.
Kontaktirajte vlasnika
x