fbpx

Reset Password

Your search results

Kopaonik

8 jula, 2020 by Marko Matijevic pr HostGost

HostGost je kompanija za upravljanje nekretninama koja je posvećena pružanju zaista jedinstvenog doživljaja putovanja – koja radi na Ski-centru Kopaonik i Beogradu, u Srbiji. Bilo da putuješ na odmor ili si poslovno u gradu, naša kompanija će ti ponuditi savršeno mesto za boravak. Svi naši smeštajni kapaciteti su blistavi, čisti, dobro opremljeni i dobro održavani. Kombinujemo komfor apartmana sa pogodnostima hotela, pružamo produktivan prostor u kreativnom okruženju. Našim gostima pružamo 24/7 tekstualnu podršku, sigurne i lake procedure prijave i odjave i brzu Wi-Fi vezu.

Izdvojeno

Studio apartmani za 3 osobe

Apartmani sa dve spavaće sobe za 6 osoba & Pet frendli

TURE ELEKTRIČNIM PLANINSKIM BICIKLAMA

eBajk Kopaonik Avanture

Istraži predivni Kopaonik pomoću električnog planinskog bicikla. Doživi fascinantnu prirodu i vrhove iz blizine. Uživaj u prelepom okruženju udobno i sa vrlo malo napora na e-bicikli.

Biciklistička avantura u paru nije uvek jednostavna. Možda više nisi u kondiciji nije kao ranije? Da li samo želiš da se zabaviš? Uz pomoć e-bicikle, možeš uživati u predivnom Kopaoniku bez ograničenja. Nema uzbrdice koja je previše strma ni staze koja je predugačka zato što voziš E-BICIKL. Zabava je zagarantovana!